Tehnologia BioFresh
Ne dorim sa mancam sanatos, gustos, sa ne bucuram de alimente pline de vitamine si ne place sa oferim celor dragi preparate savuroase si proaspete. Unul dintre cei mai importanti factori in pastrarea prospetimii, a gustului si a vitaminelor din alimente este modul cum au fost pastrate in frigider. Iata in continuare 5 lucruri pe care trebuie sa le stim despre mentinerea calitatii acestora:
1. Exista un set de conditii ideale de pastrare a alimentelor. La o temperatura putin peste 0? C si o umiditate de peste 90%, fructele si legumele isi pastreaza vitaminele, aroma si aspectul apetisant pentru o perioada de trei ori mai lunga. Indeplinind aceste conditii, sertarele etanse BioFresh ale frigiderelor Liebherr garanteaza un climat perfect pentru o prospetime pastrata pentru mai mult timp.
2. Diversele tipuri de alimente au nevoie de conditii diferite pentru a se pastra proaspete. De aceea, tehnologia BioFresh ofera prospetime pe masura: sertarul DrySafe, cu umiditate scazuta, este ideal pentru pastrarea carnii, a pestelui si a produselor lactate. Fructele si legumele se pastreaza in sertarul HydroSafe, la umiditate ridicata.
3. E bine sa fim atenti la modul cum pastram alimentele, pentru a mentine calitatile intacte. Prin pastrarea traditionala, multe vitamine si minerale, si, nu in cele din urma, aroma si textura – asa cum este cazul capsunilor – sunt distruse. Alimentele depozitate in zona BioFresh raman proaspete pentru mai mult timp.
De exemplu, salata verde se pastreaza proaspata cu 8 zile in plus, zmeura cu doua zile, strugurii cu 17 zile, iar durata de viata a morcovilor si a merelor se prelungeste cu 30 de zile.
4. Consistenta si procentul de vitamine se pot pastra mult mai mult timp! Hrana noastra contine peste 80% apa. In timpul depozitarii, fructele si legumele ”respira” aer si ”transpira” apa. BioFresh
reduce procentul de deshidratare a fructelor si legumelor cu aproximativ 70% fata de depozitarea intr-un frigider obisnuit. De asemenea,
procentul de vitamina C este mai ridicat cu 92% in medie.
5. Alimentele bine pastrate aduc mai multe avantaje:
- Vei face cumparaturi mult mai rar, datorita perioadei mai lungi de mentinere a prospetimii.
- Mai putine alimente alterate inseamna mai putine alimente risipite.
- Vitaminele sanatoase din fructe si legume, dar si aroma, gustul si calitatea produselor lactate se pastreaza perfect.
Asadar, pe langa faptul ca prospetimea alimentelor se pastreaza pe o perioada de pana la de trei ori mai lunga, vom avea parte de ingrediente de calitate, pline de minerale si vitamine, pentru o bucurie deplina a meselor de acasa.
Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Afacerea de familie Liebherr a inceput in 1949 si a devenit pana astazi un grup de peste 100 de companii, cu o cifra de afaceri de peste 9 miliarde de euro in 2012 si aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia.
Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.
Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice si vitrine pentru pastrarea si temperarea vinurilor cu dispozitiv de control al temperaturii si umiditatii , precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.
Calitatea exceptionala a produselor si a design-ului aparatelor Liebherr este confirmata in mod repetat de institute independente. Astfel, produsele Liebherr au obtinut numeroase premii in cadrul unor competitii precum PlusX Award, red dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.
Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.