Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Servicii hidroizolatii Milucon pentru o gama variata de elemente structurale: Terase, Fundatii, Acoperisuri, Subsoluri

Data: 2017-01-29

Servicii hidroizolatii Milucon pentru o gama variata de elemente structurale: Terase, Fundatii, Acoperisuri, Subsoluri
O mare parte din suprafata totala a constructiilor de orice fel intra in contact cu umezeala si apa provenita din precipitatii sau panza freatica. Milucon va sta la dispozitie cu servicii hidroizolatii profesionale destinate tuturor elementelor de constructie, pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie protejata.

Pentru a impiedica deteriorarea acoperisului, fundatiei, peretilor sau terasei, specialistii recomanda lucrarile de hidroizolatii. Acestea constau in aplicarea unui strat protector alcatuit din membrane bituminoase, PVC, rasini poliuretanice sau alte materiale eficiente din punctul de vedere al impermeabilizarii.

Cand si de ce sa alegeti o firma specializata in servicii hidroizolatii?

Lucrarile de hidroizolatii pot fi realizate atat in cazul constructiilor noi, cat si in cadrul proiectelor de reabilitare, pe un suport deja existent. Diferenta este de natura financiara, intrucat hidroizolatiile necesare in cazul imobilelor mai vechi sunt mult mai costisitoare. Este important sa va protejati locuinta de apa si umiditate inca de la inceput, pentru ca astfel veti putea reduce uzura, consumul de energie si cheltuielile de intretinere. Milucon va ajuta sa faceti investitii inteligente, folosind materiale atent selectionate de ingineri si muncitori profesionisti.

Servicii hidroizolatii moderne - Descopera numeroase materiale care ofera protectie garantata locuintei tale

Piata constructiilor a cunoscut o deosebita ascensiune in ultimii ani, viitorul constructiilor rezidentiale si civile fiind unul stralucit. Multitudinea de materiale si tehnici de imbinare si aplicare a acestora este vizibila si in domeniul hidroizolatiilor, acolo unde membranele bituminoase nu mai reprezinta singura modalitate de impermeabilizare.

Milucon este lider national in domeniul hidroizolatiilor si asigura servicii hidroizolatii folosind materiale precum rasini epoxidice si poliuretanice, PVC, dar si clasica membrana bituminoasa impermeabilizata. Aceste materiale se potrivesc mai multor tipuri de lucrari si sunt aplicate cu usurinta chiar si in cele mai greu accesibile spatii, oferind protectie totala.

Solutia optima pentru a combate infiltratiile de apa - Servicii hidroizolatii de la Milucon

In general, apa si umiditatea din atmosfera reprezinta cel mai mare inamic al unei constructii. In momentul in care apa se infiltreaza in structurile cladirii, mucegaiul si igrasia nu vor intarzia sa apara, afectand locuinta si confortul locatarilor pe termen lung. Din fericire, hidroizolatia poate fi aplicata pe o mare parte din casa si poate oferi protectie chiar si zeci de ani, in conditiile in care s-a lucrat profesional si cu materiale de inalta calitate. Milucon va poate oferi consultata, dar si cele mai bune servicii hidroizolatii, care sa imbunatatesca conditiile de viata si activitatile din orice tip de cladire sau constructie.

hidroizolatie acoperis pvc


Cere sfatul unui specialist! - Milucon iti spune tot ce trebuie sa stii despre servicii hidroizolatii

Indiferent ca v-ati gandit la folosirea betonului impermeabilizat sau a sistemelor clasice de hidroizolatii, o firma cu experienta este in masura sa va ofere raspunsurile corecte. Variantele de hidroizolatii difera de la o firma la alta - calitativ si financiar - astfel ca exista o solutie pentru fiecare client interesat. Milucon presteaza servicii hidroizolatii de 10 ani, timp in care a oferit satisfactie multor clienti. Asadar, dava va hotarati sa va protejati locuinta, pe site-ul www.milucon.ro gasiti toate informatiile necesare.

Totodata, puteti discuta cu reprezentantii companiei daca apelati la numarul de telefon: 0766 419 049 sau prin corespondenta electronica la adresa office@milucon.ro

Vizionari 804

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.