Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

PIATRAONLINE lanseaza Arhikit, un set gratuit de mostre cu cele mai diverse tipuri de piatra si texturile aferente, instrument dedicat arhitectilor si designerilor de interior

Data: 2017-09-06

PIATRAONLINE lanseaza Arhikit, un set gratuit de mostre cu cele mai diverse tipuri de piatra si texturile aferente, instrument dedicat arhitectilor si designerilor de interior

PIATRAONLINE sustine proiectele creative ale arhitectilor si designerilor de pretutindeni lansand un set de materiale sub conceptul de Arhikit. Instrumentul se ofera gratuit si consta in aproximativ 40 de tipuri de piatra naturala (de la ardezie flexibila, marmura, pana la onix sau travertin) avand drept scop o prezentare mai personalizata si extrem de utila atat pentru designer, cat si pentru client.

”Nu suntem doar un furnizor de piatra naturala, ci si un generator de inspiratie care sustine proiectele de design si arhitectura prin resurse dedicate creativilor. Astfel, dorim sa devenim un partener de nadejde pentru toti cei care activeaza in acest domeniu si sa crestem calitatea amenajarilor si constructiilor, dar si sa le dam o mana de ajutor designerilor”, mentioneaza Mariana Constantinescu Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Ce contine mai exact Arhikit-ul?

• Texturi pentru toate materialele PIATRAONLINE pe suport USB
• Mostre pentru majoritatea tipurilor si culorilor de piatra din gama
• Mostre pentru gama completa de ardezie flexibila Skin
• Catalogul PIATRAONLINE cu peste 1500 de tipuri de piatra naturala si portofoliu proiecte

Arhikit-ul este solutia inovatoare destinata arhitectilor si designerilor de pretutindeni ce contine o selectie cu cele mai bune 40 de mostre din showroom-ul PIATRAONLINE.

Livrat gratuit catre arhitecti si designeri de interior, Arhikitul a fost creat special pentru ca acestia sa dispuna in timp real de materialele din piatra astfel incat clientii sa obtina informatii complete cu privire la proiectul ce urmeaza sa fie implementat. Mai mult decat atat, Arhikit-ul vine insotit de catalogul PIATRAONLINE, un portofoliu cu cele mai creative amenajari interioare si detalii despre materialele folosite in construirea acestora.

Arhikit_piatraonline_arhitectil-si-designeri-de-interiorPentru a intra in posesia acestuia tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de livrare disponibil pe http://arhikit.piatraonline.ro/#solicita-arhikit. 

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa - de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale). 

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.
Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro 
Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE 
Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q


Vizionari 931

Alte stiri din “ARHITECTURA”

Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Asociatia De-a Arhitectura continua integrarea activitatilor online in programele sale cu provocarile #DeaArhitecturaAcasa, primul curs de vara online al proiectului „De-a arhitectura in camera mea” si prima editie a atelierului nou-nout „De-a pedagogia – Colectie de metode si jocuri”.
OAR Bucuresti si Habitat for Humanity Romania lanseaza concursul de solutii de arhitectura „Acasa pentru umanitate", cu premii in valoare de 13.400 de euro.
Proiectat de 3XN Architects din Copenhaga, cube Berlin iese in evidenta datorita fatadei sale ventilate double skin, care integreaza cladirea in mediul inconjurator. Fatada unica, cu un design personalizat, indeplineste nu doar cerintele arhitectului, ci si cerintele ridicate de performanta structurala si energetica.