Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

HORNBACH lanseaza patru noi stiluri de amenajare a locuintei

Articol postat de: Hornbach Romania Data: 2020-05-21

HORNBACH lanseaza patru noi stiluri de amenajare a locuintei

Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie. Astfel, senzatia de bine, de confort, este acum cea mai importanta regula de decorare a locuintei. Tinand cont de acest lucru, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, lanseaza patru noi stiluri de amenajare a locuintei. 

Starea de bine si intoarcerea la tot ceea ce este natural sunt unele dintre cele mai dorite lucruri astazi. Casa trebuie sa fie, dincolo de orice regula de decorare, un camin care sa ofere familiei relaxarea de care are nevoie la finalul zilei. Tocmai din acest motiv, propunem clientilor nostri patru stiluri de amenajare create perfect pentru a raspunde acestei nevoi. De asemenea, le oferim acestora tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa in acasa. De la pardoseli diverse, tencuieli si tapet in nuante variate, pana la materiale textile si decoratiuni deosebite, toate pot fi gasite in magazinele noastre”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania. Astfel, potrivit afirmatiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon sunt Happy Hours, Botanical Beauty, Take it Easy si Back to Nature. 

Happy Hours – Contrast usor

Jocul de culori din stilul Happy Hours are menirea de a aduce buna dispozitie prin lumina si lejeritatea pe care o emana. Functional, natural, autentic, dar si jucaus in acelasi timp, Happy Hours are la baza nuante de verde pal, bleu, roz pudrat sau orange pal. Combinatia dintre acestea, alaturi de decoratiuni de inspiratie florala, au rolul de a aduce permanent zambetul pe buze si de a crea perceptia unei vieti pline de veselie.

happy-hours-contrast-usor-hornbach-stiluri-de-amenajare-min

Botanical Beauty – Inapoi la radacini

Sugestia de ambient Botanical Beauty imbina perfect confortul si comoditatea, reprezentand intoarcerea la radacini, la natura, la tot ceea ce este veritabil. Simplitatea si naturaletea in stil nordic sunt principalele caracteristici ale acestui tip de amenajare, toate elementele asigurand pacea in cadrul familiei. Botanical Beauty isi exprima puterea prin culorile propuse. Nuantele puternice de verde se imbina in perfecta armonie cu cele blande de gri, creand un echilibru primordial. Noul stil propus de Hornbach este dominat si de prezenta plantelor amplasate in zonele cheie ale incaperilor pentru a oferi senzatia de relaxare pe care doar natura o poate aduce. 

Botanical-Beauty-Inapoi-la-radacini-hornbach-stiluri-de-amenajare-min

Take it Easy  – Totul poate fi simplu

Cand toate aspectele vietii par greu de gestionat, la finalul unei zile obositoare sau pur si simplu cand este frig afara, oricine isi doreste sa se refugieze intr-un ambient cald, primitor, plin de lumina. Tocmai acest lucru isi propune sa realizeze si stilul de amenajare Take it Easy propus de Hornbach. Acesta se diferentiaza mai ales prin mixul de culori creat special pentru a alinta simturile. Combinatia de nuante de scortisoara, sofran, miere si tonurile de rosu sau coral fac interiorul confortabil.

take-it-easy-totul-poate-fi-simplu-hornbach-stiluri-de-amenajare-min

Back to Nature – Atat de putin, pentru a te simti bine

Emotiile sunt cele care conteaza cel mai mult in acest stil de amenajare. Back to Nature isi doreste sa aduca fiecare element natural mai aproape si sa il integreze in cat mai multe colturi ale casei. De altfel, intoarcerea la natura creeaza invariabil o stare de bine. Propunerea Hornbach are la baza nuante de maro si crem, creand o senzatie de luminos si tandru. Mai mult de atat, prezenta lemnului natur in cele mai multe elemente de mobilier este un alt aspect ce diferentiaza acest tip de decorare. De asemenea, in prim plan sunt aduse utilitatea si longevitatea inspirate de natura.

back-to-nature-putin-pt-a-te-simti-bine-hornbach-stiluri-de-amenajare-min

Cele patru stiluri propuse de Hornbach in aceasta perioada se pot regasi in magazine.

Citeste si:

HORNBACH si-a crescut cifra de afaceri neta cu 8,4% la 4,7 mld. Euro. Criza generata de Covid-19 arunca o umbra asupra viitorului

Despre Hornbach Romania
 
Fondata in anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 160 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).
 
Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. Hornbach le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment, iar consilierea oferita de specialistii companiei direct la raft si serviciile puse la dispozitie in fiecare magazin sunt foarte apreciate.
 
Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 21.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Tags: hornbach, materiale de constructii, amenajari

Vizionari 1235

Alte stiri ale companiei Hornbach Romania

Si in perioada celui de-al doilea val de infectii cu coronavirus oamenii cheltuiesc sume semnificativ mai mari pentru a-si infrumuseta casele sau pentru proiectele de renovare. Trendul constant de la izbucnirea pandemiei se reflecta clar in cifrele de afaceri actuale ale Grupului Hornbach
HORNBACH anunta deschiderea Targului de Craciun in cele sapte magazine pe care le detine in Romania. Acesta va aduce, cu ocazia editiei 2020, peste 1.000 de produse diferite special dedicate sarbatorilor de iarna.
Perdelele si draperiile cu modele simple, naturale, in nuante deschise din palete de culori luminoase, care sa asigure o atmosfera intima, sunt cel mai des alese de catre romani pentru decorarea locuintelor.
Potrivit Hornbach, valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este de doua ori mai mare comparativ cu cea din offline iar in valoare absoluta, achizitia medie realizata de romani in shopul online este de cateva sute de lei.
Vopselele simple, in combinatie cu cele decorative, tapetul sau placarile speciale din pluta si lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuintei de catre romani, potrivit Hornbach unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.
Magazinele de materiale de constructii si gradinarit Hornbach raman deschise in Romania, dar adopta masuri speciale cu privire la igiena si fac tot posibilul pentru a evita aglomeratia, in contextul pandemiei de Coronavirus.
Aplicatia ofera o selectie variata de articole ce pot fi comandate online, dar si rezervate pentru ridicare din magazin. Totodata, aplicatia poate oferi diverse instructiuni, sfaturi sau videoclipuri despre proiecte, cu rol de suport si inspiratie pentru proiectele clientilor.
Luna ianuarie 2019 incepe cu recomandarile consultantilor HORNBACH - unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit - despre amenajarea interioara a unei incaperi, respectiv montarea parchetului, gresiei, faiantei, materialelor de izolare pentru pereti si a obiectelor sanitare. Totodata, HORNBACH aduce in atentia clientilor sai deliciile culinare pentru caini de la Mr. Beef, un producator de hrana german, la un raport calitate/pret excelent.
Cu ocazia Centenarului Marii Uniri din 1918, HORNBACH organizeaza, in fiecare magazin, actiuni dedicate acestui eveniment. In cadrul acestor manifestari, reprezentanti ai Asociatiei „6 Dorobanti“, echipati in uniforme si costume, vor amenaja un bivuac istorico-militar, care sa recreeze epoca Razboiului cel Mare. 

Alte stiri din “HOME & DECO”

GaLaBau, cea mai mare expozitie dedicata spatiilor verzi si urbane
Rulourile exterioare parasolare opace pot reduce temperaturile interioare cu pana la 6,5 grade Celsius in timpul verii, eliminand, astfel, dependenta de aerul conditionat.
In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.