Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Fantani arteziene de interior: elemente indispensabile pentru orice casa care se doreste a fi dinamica si eleganta

Data: 2012-04-10

Fantani arteziene de interior: elemente indispensabile pentru orice casa care se doreste a fi dinamica si eleganta
Fantani arteziene de interior

Le-ati vazut in casele de lux si pe copertile revistelor, pe site-uri de decoratiuni si poate in casa unui prieten, aceste resurse sublime de relaxare si de rafinament ale bunului gust care cuprind o farama din natura, sunt fantanile arteziene de interior.

Nimic nu linisteste simturile si nu te calmeaza mai bine decat fantanile arteziene de interior. Bucurati-va de ideea combinarii unui decor si a unui mediu relaxat atunci cand aveti o fantana arteziana de interior. In vremurile moderne fantanile arteziene de interior au devenit elemente indispensabile pentru orice casa care se doreste a fi dinamica si eleganta.

Numeroase argumente pot fi aduse in sprijinul avantajelor pe care le genereaza o astfel de investitie.

Materiale folosite

Rock Star Construct va ofera diferite tipuri de fantani arteziene pe care le puteti gasi pe site-ul piatraonline.ro.

Autentice si speciale, fantanile din piatra naturala (ardezie din diferite colturi ale lumii) sunt concepute pentru a-ti infrumuseta casa sau pentru a-ti anima spatiul interior. Fiecare fantana din piatra naturala este unica datorita materialului din care este confectionata: fiecare bucatica de ardezie este unica, asadar fantana dumneavoastra va fi unica!

Fiecare piesa este creata integral manual cu elemente distinctive - ardezie, metal si spoturi care dau un efect deosebit interiorului dumneavoastra prin contrast si volum.

Fantani arteziene de interior

\"Fantani


Buget

Costurile depind bineinteles de cat de mare si de elaborata doriti dumneavoastra sa fie fantana arteziana de interior si daca doriti sa o achizitionati sau sa o realizati dumneavoastra. Rock Star Construct va pune la dispozitie o gama variata de fantani arteziene pentru spatiul interior sau chiar pentru terasa precum cele din ardezie, inox sau ceramica.

Mic inseamna frumos

Puteti alege una din cele mai mici fantani arteziene de interior sau puteti sa realizati dumneavoastra o compozitie din mai multe modele. Pretul unei fantani arteziene de interior de dimensiuni mici variaza in functie de cat de elaborata este, preturile incepand de la 180 ron fara TVA.

Hotarati-va sa actionati. Dupa o mica cercetare decideti-va care este cea care se potriveste stilului dvs de viata si instalati-o. Pe urma bucurati-va de ea.

Accesati site-ul piatraonline.ro pentru mai multe detalii!

Vizionari 4522

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.