Reparatii electrice si mecanice motoare electrice 6 kV, pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Societatea Comerciala COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA
Adresa postala: str.ALEXANDRU IOAN CUZA nr.5 , Localitatea: Targu Jiu , Cod postal: 210227 , Romania , Punct(e) de contact: GRIGORIE DADALAU , Tel. +40 253205401/+40 372819701 , In atentia: d-lui Silvica BOIANGIU , Email: dgrig@cnlo.ro, iboghiu@gmai.com , Fax: +40 253227280/+40 252227281 , Adresa internet (URL): www.ceoltenia.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Activitate (activitati)
- Electricitate
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Reparatii electrice si mecanice motoare electrice 6 kV, pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
1 - Servicii de intretinere si reparare
Locul principal de prestare: Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., Sucursala Electrocentrale Rovinari
Codul NUTS: RO412 - Gorj
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Servicii de reparatii electrice si mecanice la motoare de 6 kV
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
50532100-4 - Servicii de reparare si de intretinere a motoarelor electrice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Intregul serviciu conform caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 255,510 RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru/SAD sau termenul pentru finalizare
120 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ºi garantii solicitate
Garantia de participare = 5.000,00 lei. Se va completa formularul 15. Valab GP este minim 90 zile calendaristice de la data limita de depunere a ofertelor. Echivalentul pentru valuta se va determina corespunzator cursului de schimb valutar anuntat de BNR pentru data de ... (5 zile înainte de data limita a depunerii ofertei transmisa în anuntul de participare). Modul de constit a GP conform HG 925/2006 in vigoare, art.86. In instrumentul de garantare, banca sau societatea de asigurari emitenta, va insera in mod expres, cerintele prevazute la art. 86 din H.G.925/2006. Daca instrumentul de garantare nu respecta aceste cerinte oferta depusa va fi respinsa fiind incidente prevederile art. 33, alin. 3, pct. b, din HG 925 / 2006. Ofertele care nu sunt însotite de dovada constituirii GP în cuantumul, forma si având perioada de valabilitate solicitate în documentatia de atribuire vor fi respinse. Pentru sume mai mici de 5000,00 lei, GP se poate constitui si prin depunere in numerar la casieria unitatii si prezentarea copiei chitantei, pana cel tarziu la data limita de deschidere a ofertelor; GP trebuie sa fie irevocabila. Garantia de participare se va returna de catre autoritatea contractanta conform cu prevederile art. 88 din HG nr. 925/2006, Cont euro: RO68 BACX 0000 0001 9285 1001 deschis la UNICREDIT TIRIAC BANK sucursala Gorj cod SWIFT BACXROBUXXX Cont lei: RO 59 RZBR 0000 0600 1465 2248 – Raiffeisen Bank Tg Jiu. Garantia de participare emisa în alta limba, decât limba româna, va fi însotita de traducerea autorizata în limba româna. Ofertantii IMM beneficiaza de reducere 50%, daca depun documente conform Legii 346/2004 Garantia de Buna Executie = 5 % din valoarea contractului, fara TVA. Modul de constituire a GBE, conform HG 925/2006 in vigoare, respectiv: a) printr-un instrument de garantare emis în conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care devine anexa la contract si pe care executantul il va preda achizitorului, in original, conform clauza contract b) prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale, caz in care contractantul va deschide un cont de disponibil distinct la dispozitia autoritatii contractante, la unitatea Trezoreriei Statului, conform clauza contract Garantia de buna executie se va restitui de catre achizitor, conform art. 92 din HG 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Surse proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind eligibilitatea
Prezentarea declaratiei conform Formular nr. 1 (se va completa si de asociat/tert sustinator, daca este cazul).
Încadrarea în situatia prevazuta la art. 180 din OUG 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Nota: În cazul în care în tara de origine sau în tara în care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data în fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente în acest sens.
2.Declaratie privind neîncadrarea în prevederile art. 181
Prezentarea declaratiei conform Formular nr. 2( se va completa si de asociat/tert sustinator, daca este cazul)
Încadrarea în una din situatiile prevazute de art. 181 din OUG 34/2006 da dreptul autoritatii contractante de a exclude ofertantul din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica. In cazul tertului sustinator declaratia privind neîncadrarea în prevederile art. 181 se refera doar la lit. a), c1) si d), conform art. 186 alin.(2) si art. 190 alin. (2) din OUG nr.34/2006.
Nota: În cazul în care în tara de origine sau în tara în care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data în fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente în acest sens.
3.Declaratie privind neîncadrarea în prevederile art.69¹.
Prezentarea unei declaratii pe proprie raspundere din care sa reiese ca ofertantul nu se afla în nicio situatie prevazuta de art. 69¹ din OUG 34/2006 , conform Formular nr. 3 (se va completa si de catre asociat/subcontractant /tert sustinator, daca este cazul).
Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt:
- Ciurel Dan Laurentiu – Director General Executiv
- Medintu Aurel - Director Divizia Energie
- Scurtu Maria – Director Divizia Financiara
- Dadalau Grigorie – Director Directia Achizitii
- Chirca Delia – Director Adjunct Directia Achizitii
- Manea Laura Elena – Sef Departament Juridic
- Silvica Boiangiu - Sef Serviciu Achizitii Servicii
4.Certificatul de participare la licitatii cu oferta independenta.
Completare Certificat de participare la licitatii cu oferta independenta - Formularul nr. 4 (cf. Ordin ANRMAP Nr. 314/2010)
In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa indeplineasca aceasta cerinta. In cazul in care oferta este depusa de catre un grup de operatori economici, atunci oferta comuna trebuie sa cuprinda un acord preliminar de asociere.
Note :
1. Documentele emise in alta limba decat limba romana trebuie sa fie insotite de traduceri autorizate in limba romana
2. În cazul în care exista incertitudini în ceea ce priveste situatia personala a respectivilor candidati/ofertanti, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita în mod direct informatii de la autoritatile competente care emit documente de natura celor prevazute. Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate:
1. Persoane juridice /fizice române - Certificatul constatator (in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cuoriginalul”). Informatiile cuprinse în certificatul constatator trebuie sa fie reale / actuale la data limita de depunere a ofertelor.
Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. In etapa evaluarii ofertelor,inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, se va solicita ofertantului clasat pe primul loc, sa prezinte pentru confirmare documentul in original sau copie legalizata, daca acesta nu a fost prezentat astfel la deschiderea ofertelor.
In cazul unei asocieri fiecare asociat este obligat sa îndeplineasca aceasta cerinta pentru partea din contract pe care o realizeaza.
2. Persoane juridice /fizice straine - Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale operatorul economic va prezenta documente edificatoare prin care sa dovedeasca forma de înregistrare ca persoana juridica. Documentele vor fi prezentate în traducere legalizata.
Pentru operatorii economici inregistrati ca I.M.M.-uri, se vor prezenta:
a) Certificat emis de Oficiul Registrului Comertului care atesta statutul de I.M.M. al ofertantului, sau
b) Declaratie pe propria raspundere completata conform Anexei 1 din O.G. 27/26.01.2006 privind modificarea si completarea Legii
346 /2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.
Ofertantii incadrati ca IMM beneficiaza de reduceri cu 50% pentru criteriile legate de cifra de afaceri si garantiile cerute.
Documentele vor fi prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”, conform Ordinul Presedintelui ANRMAP nr. 509/2011 art.5.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani, care sa fie în valoare de cel putin 510.000 lei
In cazul asocierii mai multor operatori economici, cerinta privind cifra de afaceri trebuie sa fie indeplinita prin cumulul cifrelor de afaceri a celor ce
formeaza asocierea.
Pentru calculul nivelului minim impus, se va folosi cursul mediu anual lei/valuta al BNR, conform site-ului curs-valutar-bnr.ro: 2011, 2012, 2013.
Ofertantul ce se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii (IMMurilor),
conform OG 27/2006 si Legii 346/2004 beneficiaza de o reducere cu 50% a valorii cifrei de afaceri
Modalitatea de indeplinire
Se va completa formular nr. 5
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Prezentarea listei principalelor servicii similare prestate in ultimii 3 ani,continând valori,perioada si locul prestarii serv, modul de îndeplinire a
obligatiilor contractuale, beneficiari, etc.
Ofertantul va face dovada prestarii in ultimii 3 ani cel putin a unui contract,maxim 3 contracte prin care ofertantul va face dovada prestarii de
servicii similare celor ce fac obiectul prezentei
achizitii in valoarea cumulata de min 255.500,00 lei .
Prestarile de servicii se confirma prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar.În cazul clientilor privati atunci când din motive obiective si justificate ofertantul nu poate obtine o certificare/confirmare, va demonstra prestarea serviciilor printr-o declaratie.
Modalitatea de indeplinire
Se vor completa Formularele nr. 6.a si 6.b
Pentru echivalenta leu – valuta (daca este cazul) se va folosi cursul mediu anual comunicat de BNR pentru fiecare an in parte.
Informatii privind dotarea tehnica cu mijloace, instalatii,echipamente tehnice,etc.
Prezentarea declaratiei pe propria raspundere care sa contina informatii privind posibilitatea asigurarii mijloacelor, instalatiilor si echipamentelor
tehnice de care dispune operatorul economic pentru îndeplinirea corespunzatoare a contractului.
Ofertantul va prezenta dovada ca detine stand de probe pentru efectuarea incercarilor motoarelor sau dovada ca are contract incheiat cu o firma colaboratoare unde executa probele respective.
Pentru realizarea serviciului ofertantii trebuie sa dispuna de masini de format bobine, prese de micanizare, stand de probe, masini de echilibrare dinamica, strunguri, freze, cuptoare de polimerizare, instalatii (dispozitive) de verificare a scurtcircuitelor intre tole si de verificare a continuitatii coliviei rotorice, instalatii (dispozitive) de verificare (depistare) a scurtcircuitelor intre spirele bobinelor, etc.
Modalitatea de indeplinire
Se va completa Formularul 7.
Informatii privind asocierea (daca este cazul)
In cazul asocierii, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele:
- „Acordul de asociere”, (in original sau copie legalizata, in limba romana au traducere autorizata)
- „Împuternicire pentru reprezentare la procedura”, (in original sau copie legalizata, in limba romana sau traducere autorizata)
In cazul asocierii se va respecta art. 44 din OUG 34/2006.
Ofertele depuse de operatori economici care sunt parteneri într-o asociere trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte:
a) Oferta trebuie sa cuprinda toate informatiile solicitate pentru fiecare partener din cadrul asocierii precum si partea de contract indeplinita de
fiecare asociat (valoric si procent din valoarea contractului), inclusiv resursele tehnice si umane ( certificate /atestate / autorizatii solicitate in fisa
de date, pentru partea de implicare a respectivului asociat);
b) Oferta trebuie sa fie semnata într-un mod care obliga legal toti artenerii;
c) Unul din membrii asocierii trebuie numit ca
partener conducator (Lider de asociatie) - responsabil de contract si aceasta numire trebuie sa fie confirmata printr-o împuternicire scrisa semnata de
fiecare partener în parte;
d) Oferta trebuie sa includa un acord de asociere
prin care sa se stipuleze ca toti partenerii sunt responsabili în mod legal, uniti si individual, pentru realizarea contractului, ca partenerul conducator va
fi autorizat sa primeasca si sa transmita instructiuni în numele fiecaruia si tuturor partenerilor.
e) Toti partenerii din cadrul asocierii trebuie sa ramâna în aceasta forma asociativa pe toata durata de realizare a contractului.
În cazul asocierii documentele solicitate a fi prezentate prin fisa de date a achizitiei, vor fi prezentate de fiecare operator economic din cadrul
asociatiei.
În cazul asocierii mai multor operatori economici, cerintele privind capacitatea economico-financiara si tehnica si/sau profesionala pot fi îndeplinite prin cumul.
In cazul în care oferta comuna este declarata câstigatoare, asocierea va fi legalizata, iar actul încheiat va fi prezentat autoritatii contractante.
Contractul de asociere trebuie sa fie în concordanta cu oferta si se va constitui ca anexa la contractul de achizitie publica.
Neprezentarea unuia dintre documentele solicitate, in cazul asocierii, atrage declararea ofertei ca inacceptabila.
Modalitatea de indeplinire
Se vor completa Formularele nr. 9.c si 9.d (daca este cazul)
Se va prezenta declaratie referitoare la efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani,corespunzatoare formularului 8.a.
Ofertantul va prezenta personalul de executie de care dispune sau al carui angajament de participare l-a obtinut, in vederea prestarii serviciului, inclusiv
pentru partea de implicare a subcontractantului(lor)-daca este cazul- pe care îl va utiliza pentru prestarea serviciului, in Formularul 8.b.
Pentru personalul care nu este angajat propriu, ofertantul trebuie sa prezinte o declaratie de disponibilitate, semnata si completata conform Formular F 8.c. (daca este cazul)
Modalitatea de indeplinire
Se vor completa Formularele nr.8.a si 8.b si Formular 8.c.(daca este cazul)
Informatii privind subcontractantii, daca este cazul.
In cazul subcontractarii unor parti din contract, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele:
- Formularul nr. 9.a si tabelul/anexa acestuia - Declaratie privind subcontractantul / subcontractantii, partea/partile din contract pe care
acesta / acestia urmeaza sa le îndeplineasca, datele de recunoastere ale acestuia/acestora;
- Formular 9.b -„Acord de subcontractare”, incheiat intre ofertant si subcontractant
Modalitatea de indeplinire
Se vor completa Formularele nr. 9 a. si 9.b (daca este cazul)
Standarde de asigurare a calitatii
Prezentare certificat calitate SR EN ISO 9001:2008 sau echivalent,pentru activitatile ce fac obiectul contractului, valabil la data limita stabilita
pentru depunerea ofertelor.
Modalitatea de indeplinire
Se vor prezenta document(ele) emis(e) de catre un organism de certificare acreditat in tara sau in strainatate care confirma ca ofertantul are certificat un sistem de management al calitatii pentru domeniul de activitate din sfera domeniului activitatilor
aferente obiectului contractului.
In cazul declaratiei conform art. 11, alin. 4, se va completa Anexa 1 la Formular 13.
In cazul asocierii cerinta va fi indeplinita individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
-Elementul ofertei care face obiectul procesului repetitiv de ofertare este valoarea in lei, în baza criteriului de atribuire „pretul cel mai scazut” -În faza finala a licitatiei electronice vor participa doar operatorii economici înregistrati în SEAP si doar ofertele declarate admisibile, în conformitate cu art. 165, alin. 2 din OUG 34/2006. -Invitatia se va transmite pe cale electronica, simultan, tuturor ofertantilor care au depus oferte admisibile în conformitate cu art. 165, alin. 2 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. -Licitatia electronica va începe nu mai devreme de 2 zile lucratoare dupa data la care vor fi transmise invitatiile. -Numarul de runde electronice: 1. -Durata rundei: 1 zi
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 06.08.2014 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
08.08.2014 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 08.08.2014 11:00
Locul: S. Complexul Energetic Oltenia S.A., Directia Achizitii, str. Republicii, nr. 22, loc. Tg. Jiu
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoane imputernicite din partea operatorilor economici ofertanti
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
1. Toate documentele de calificare solicitate prin FDA trebuie sa fie prezentate în ofertele depuse, altfel ofertele vor fi considerate inacceptabile, exceptie fiind situatia prevazuta la art. 11, alin. 4, cu respectarea alin. 5, HG 925/2006. Nu se admit completari cu documente dupa data limita de depunere a ofertei. Dupa deschiderea ofertelor se vor cere numai clarificari la documentele depuse, daca este cazul. 2. Ofertantul/candidatul îsi poate demonstra situatia economica si financiara ori capacitatea tehnica si/sau profesionala prin prezentarea unui angajament ferm de sustinere din partea unui tert, in conditiile art. 186 si 190 din OUG 34/2006. Pentru a fi luata în considerare sustinerea acordata, angajamentul trebuie sa reprezinte un instrument juridic care sa asigure dreptul autoritatii contractante de a solicita, în mod legitim,îndeplinirea anumitor obligatii de catre persoana sustinatoare. Angajamentul va face parte integranta din contractul de achizitie publica. 3. Persoanele care asigura sustinerea financiara si/sau capacitatea tehnico-profesionala vor prezenta obligatoriu decalaratiile de neincadrare in situatiile prevazute la art 180 , 181 lit. a, c1 si d si art.691 din OUG 34/2006 in vigoare. 4. Daca mai multi operatori economici prezinta oferte egale, clasate pe primul loc, la licitatia electronica, se va solicita reofertarea propunerilor financiare, pânâ la departajare, astfel încât sa se înteleaga ca daca dupa finalizarea fazei de licitatie electronica, doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc, au pretul egal, atunci autoritatea contractanta va solicita reofertarea în plic inchis, în vedera departajarii ofertelor. 5. Se va prezenta declaratia privind calitatea de participant la procedura, completandu-se formularul 17. 6. In cazul in care un operator economic depune contestatie, se va proceda conform art. 271 ind 1 si 271 ind 2 din OUG 34/2006 (articole completate prin OUG 51/2014)
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 030084 , Romania , Tel. +40 213104641 , Email: office@cnsc.ro , Fax: +40 213104642 / +40 218900745 , Adresa internet (URL): http://www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
5 zile începând cu ziua urmatoare luarii la cunostiinta, în conditiile prevazute la art.256² din OG 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. - Departamentul Juridic
Adresa postala: Bulevardul Republicii nr.22, , Localitatea: Tg. Jiu , Cod postal: 210132 , Romania , Tel. +40 253205496 , Fax: +40 253223248
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
18.07.2014 15:08
Vizionari 526