Intretinerea si repararea echipamentelor electrice de iluminat public pe raza municipiului Suceava
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MUNICIPIUL SUCEAVA
Adresa postala: B-dul 1 Mai, nr. 5A , Localitatea: Suceava , Cod postal: 720224 , Romania , Punct(e) de contact: Compartiment achizitii publice , Tel. +40 0230212696/167 , In atentia: Eugen Ignat , Email: eignat@primariasv.ro , Fax: +40 0230520593 , Adresa internet (URL): primariasv.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Intretinerea si repararea echipamentelor electrice de iluminat public pe raza municipiului Suceava
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
1 - Servicii de intretinere si reparare
Locul principal de prestare: Municipiul Suceava
Codul NUTS: RO215 - Suceava
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul implica prestarea de servicii de intretinere si reparare a echipamentelor electrice de iluminat public pe raza municipiului Suceava.
Valoarea minima a intervalului inscris la sect.II.2.1)Cantitatea totala sau domeniul- reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri pana la 31.12.2014(?n functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce include si valoarea eventualelor suplimentari .
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
50232100-1 - Servicii de intretinere a iluminatului public (Rev.2)
31500000-1 - Aparatura de iluminat si lampi electrice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contractul presupune prestarea serviciilor de intretinere si reparatii a echipamentelor electrice de iluminat public de pe raza municipiului Suceava conform Caietului de sarcini.
Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri (?n functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari in temeiul art.6 din HG925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Valoarea estimata fara TVA: intre 483,870 si 943,870 RON
II.2.2) Optiuni
Da
Contractul se poate prelungi in baza prev.art.6 alin (3)din HG 925/2006
II.3) Durata contractului/acordului cadru/SAD sau termenul pentru finalizare
5 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Valoare GP: 9677.40 lei. GP va fi constit. in conditiile art. 86 din HG 925/2006 (virament bancar, instrument de garantare; ordin de plata). GP se poate constitui prin ordin de plata, cu conditia confirmarii acestora de catre banca emitenta, p?na la data deschiderii ofertelor, ?n contul RO05TREZ5915006XXX000186, deschis la Trezoreria mun. Suceava, cod fiscal 4244792 – Dovada constituirii GP trebuie sa fie prezentata cel mai t?rziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor. - Perioada de valabilitate a GP este de 120 de zile, cu posibilitatea de prelungire la cerere. Perioada de valabilitate curge de la data limita de depunere a ofertelor. In cazul unei asocieri, daca se doreste sa se beneficieze de prevederile art. 16, alin. (2) din Legea 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, atunci fiecare membru al asocierii trebuie sa faca dovada ca este IMM. Se va prezenta in original Anexa 1 sau Anexa 2 completata de fiecare asociat, dupa caz. - echivalenta pentru o garantie de participare depusa in alta valuta se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. Autoritatea contractanta va retine GP, ofertantul pierzand suma constituita, atunci cand aceasta din urma se afla in oricare din situatiile descrise la art. 87 alin. (1) din HG 925/2006. In cazul unei asocieri, instrumentul de garantare trebuie sa fie emis in numele asocierii si sa cuprinda mentiunea expresa ca respectivul instr. de garantare acopera, in mod similar, toti membrii asocierii (cu nominalizarea acestora), emitentul instr. de garantare declarand ca va plati, din GP, sumele prevazute de dispoz. legale aplicabile, in cazul culpei oricaruia dintre membrii asocierii. Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 10% din valoarea contractului fara TVA si se constituie conform art.90 alin 3 din HG 925/2006 si anume : prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale. Contractantul are obligatia de a deschide la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent ?n administrarea acestuia, un cont de disponibil distinct la dispozitia autoritatii contractante.Suma initiala care se depune de catre contractant ?n contul de disponibil astfel deschis nu trebuie sa fie mai mica de 0,5% din pretul contractului.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare .In cazul unei asocieri se va prezenta un Acord de asociere( in original) - Anexa 5 din sectiunea Formulare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Vor fi exclusi din procedura de atribuire toti ofertantii care se afla ?n situatiile prevazute la art. 180, art. 181 si 69`1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului Rom?niei nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
1)Completare Formular 12 A, prezentat in original. ?n cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte acest formular;In cazul unui tert sustinator, acesta trebuie sa prezinte Formularul 12 A in original.
2) Completare Formular 12B, prezentat in original. ?n cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte acest formular.Formularul 12 B va fi insotit de urmatoarele documente: Certificate de atestare fiscala eliberate de DGFP teritoriala si Primaria de care apartine ofertantul privind plata taxelor si impozitelor, prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din certificatele prezentate trebuie sa reiasa ca ofertantul nu figureaza cu obligatii neachitate scadente in luna anterioara celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor. ?n cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte aceste certificate.
3) Completare Formular 12 B –TERT, prezentat in original, in cazul in care ofertantul prezinta un tert sustinator.
4) Completare Formular 69^1, prezentat - in original. Fiecare ofertant/ ofertant asociat/ subcontractant / tert sustinator este obligat sa prezinte acest formular.
NOTA: In vederea completarii acestei declaratii, precizam ca persoanele cu functii de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt urmatoarele:
- Lungu Ion – primar
- Doroftei Ovidiu – viceprimar
- Varvara Gavril – viceprimar;
- Ciutac Ioan – secretar municipiu
- Vaideanu Elisabeta – Director Executiv, Directia Buget, Contabilitate si Fiscalitate
- Cordus Carmen Mihaela, sef Serviciu Contabilitate
- Siriteanu Mihaela Angelica, viza control financiar preventiv propriu
- Sofian-Nicoara Mirela-Rodica, viza control financiar preventiv propriu
la care se adauga membrii comisiei de evaluare, respectiv:
- Florin Cerlinca,Director DGTI -presedinte
- Camelia Damian, sef Serviciu Patrimoniu- membru
- Mihaela Sanda Olariu, consilier Serv. contencios adm.- juridic -membru
- Ion Maciuc,sef Birou Energetic -membru
- Valentin Marchitan, consilier Birou Energetic- membru
- Eugen Ignat , consilier Compartimentul achizitii publice -secretar
Membri de rezerva
- Mihail Jitariuc, director Directia Patrimoniu- presedinte
- Zenovia Murariu, consilier Unitatea de Monitorizare -membru
- Ana Anca Vasiliu, consilier Serv. contencios adm.- juridic- membru
- Cristian Grusca, consilier Compartimentul achizitii publice.- membru
Consilierii alesi pentru Consiliul Local al municipiului Suceava sunt : Aramescu Adrian, Barba Niculai, Bradatan Tiberius Marius, Ciobanu –Timofi Adrian, C?rlan Liviu, Cretu Silviu – Cristinel, Girigan Eugen, Grosar Alexandru - Cornel, Harsovschi Lucian, Mocanu Vasile, Monacu Vasile, Onofrei – Raileanu Gheorghe, Paduraru Andrei – George, Roibu Marcel – Dan, Seredenciuc Viorel, Sfecla Geniloni, Tataranu Costel, Ungurian Daniel, Vornicu Corneliu, Cocris Doinita Nela, Prorociuc Daniel
5)Certificat de participare cu oferta independenta-Completare Formular 314, prezentat in original.
NOTA:
?n cazul ?n care ?n tara de origine sau ?n tara ?n care este stabilit candidatul, nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute de art.180 si 181 din O.U.G. nr. 34/2006, candidatul va prezenta o Declaratie pe propria raspundere sau o declaratie autentificata ?n fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente ?n acest sens.
Toate documentele emise ?n alta limba vor fi ?nsotite de traducere autorizata si legalizata ?n limba rom?na Cerinta I
A). Persoane juridice romane:
Certificat emis de ONRC, din care sa rezulte ca:
- domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii/partii din obiectul procedurii pe care o realizeaza ca asociat (in cazul unei asocieri);
Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita a depunerii ofertei. Se va prezenta in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”.
B). Persoane fizice romane: Documente edificatoare, care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana fizica si, dupa caz, forma de atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Informatiile cuprinse in aceste documente trebuie sa fie reale/actuale la data limita a depunerii ofertei.
C).Persoane juridice /fizice straine: Documente din care sa reiasa forma de ?nregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care este stabilit, prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Documentele vor fi transmise ?n limba ?n care au fost emise, ?nsotite de o traducere autorizata a acestora ?n limba rom?na. Informatiile cuprinse in aceste documente trebuie sa fie reale/actuale la data limita a depunerii ofertei.
Nota: ?n cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte documentele solicitate la Cerinta 1 - pct. A), B) si C) de mai sus, dupa caz, pentru partea din obiectul contractului pe care o realizeaza ca asociat.
Cerinta 2 :
Atestat A.N.R.E. tip C2A – executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV – 20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20kV conform Ordin A.N.R.E. 23/2013 cu modificarile si completarile ulterioare(informati pe site ANRE: www.anre.ro). Se va prezenta in copie ,, conform cu originalul \'\'
Cerinta 3 :
Licenta clasa 2- pentru Serviciul de iluminat public conform prevederilor Hotararii de Guvern nr 745/2007 pentru aprobarea Regulamentului pentru acordarea licentelor in domeniul serviciilor comunitare de utilitati publice, cu modificarile ulterioare;
Persoanele juridice straine care doresc sa desfasoare pe teritoriul Romaniei, activitati de proiectare sau executare de instalatii electrice de joasa, medie sau inalta tensiune trebuie sa solicite ANRE si ANRSC atestate corespunzatoare conform legislatiei in vigoare.Se va prezenta ,,in copie conform cu originalul\"
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de Informatii generale, inclusiv cifra medie de afaceri globala pe ultimii 3 ani, respectiv. 2011, 2012 si 2013. Aceasta trebuie sa fie in cuantum de
minim 960000 lei. ?n cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte acest formular. Persoanele juridice ?nfiintate de mai putin
de trei ani, vor prezenta cifra de afaceri doar pentru anii scursi de la data ?nfiintarii, ?nsa vor lua ?n considerare toate celelalte cerinte privitoare la
acesti indicatori, respectiv cifra de afaceri medie globala sa fie de minim 960000 lei
Capacitatea ec. si fin. a ofertantului poate fi sustinuta, pentru ?ndeplinirea unui contract, si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice
existente intre ofertant si persoana respectiva. In cazul in care ofertantul isi demonstreaza sit. ec. si fin. invocand sustinerea acordata din partea unui
tert, in conf. cu prev. art.186–alin.1 din OUG 34/2006, de catre o alta persoana - prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective
, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitia ofertantului resursele fin. invocate
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa Formularul 2 in original. Cifra medie de afaceri globala se va determina ca medie aritmetica a cifrelor de afaceri globale obtinute de ofertant ?n anii financiari 2011.2012.2013. Pentru calculul echivalentei leu/alta valuta se va tine cont de cursul mediu anual lei/ alta valuta comunicat de BNR. Sustinerea va fi dovedita prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitia ofertantului resursele fin. invocate (Formularul nr. 6 – Angajament tert sustinator financiar). Persoana care asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conf. prev.art.69 indice 1, art. 180 din OUG 34/2006 si art. 181, lit. a), c1) si d) din OUG 34/2006 actualizata.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1)-Lista principalelor servicii prestate ?n ultimii 3 ani contin?nd valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma
sunt autoritati contractante sau clienti privati.
Cerinta nr. 2 - Experienta similara.
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a prestat cel putin 1 (un) contract prin care sa confirme prestarea de servicii similare cu cele supuse prezentei procedurii de achizitie in valoare de minim 400.000 LEI, fara TVA. Prestarile de servicii se confirma prin prezentarea unor certificate /documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar (se vor prezenta in copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”). Pentru contractele similare care mai includ si alte prestari de servicii decat cele solicitate, se vor lua ?n considerare doar acele parti din contract, cu care operatorul economic dovedeste ?ndeplinirea cerintei privind experienta similara si vor fi confirmate prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar,conform prevederilor art 188 alin(2) din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Cerinta nr. 3 Declararea partii din contract pe care ofertantul are intentia sa o subcontracteze. Ofertantii vor mentiona partea din contract pe care au intentia sa o subcontracteze, insotita de Lista cu subcontractantii, daca este cazul;
Cerinta nr. 4 Declaratie privind dotarile specifice: echipamente, mijloace de transport, etc., pe care ofertantul se angajeaza sa le utilizeze pentru
indeplinirea serviciilor de intretinere si reparatii echipamente electrice de iluminat public. Dotarea minima trebuie sa includa:
a) - minim 2(doua) platforme ridicatoare autospeciale tip telescop PRB ( o platforma de minim 12 metri si o platforma de minim 19 metri),
b)- minim 2 (doua) autoutilitare pentru interventii rapide. c) - minim 1 autolaborator PRAM, autorizat pentru incercari si probe cabluri subterane,masurarea rezistentei izolatiei,masurarea prizelor de pamant, etc.conform Ordin ANRE nr.23/2013
Cerinta nr. 5 Informatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost
obtinut de catre ofertant. Ofertantul va trebui sa dispuna de urmatorul minim personal autorizat :
- un electrician autorizat gradul IIIB;
- 5 lucratori cu calificare de electrician;
- un lucrator cu calificare de lacatus-mecanic;
conform Ordin A.N.R.E. 23/2013
6)In cazul in care ofertantul ?si demonstreaza capacitatea tehnica si/sau profesionala invocand si sustinerea acordata, atunci acesta are obligatia de
a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm, al persoanei respective, prin care aceasta confirma
faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele invocate. - Se va prezenta un angajament ferm .
Certificarea de catre organisme acreditate a sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008,( sau echivalent)in domeniul instalatiilor electrice de
iluminat.In cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii trebuie sa prezinte acest certificat pentru partea de contract pe care o va realiza.
Certificarea de catre organisme acreditate a sistemului de management de mediu SR EN ISO 14001:2005(sau echivalent)in domeniul instalatiilor electrice de iluminat.In cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii trebuie sa prezinte acest certificat pentru partea de contract pe care o va realiza.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Completare Formularul 12 E– se va prezenta in original. Se va completa Formularul B4. Se va prezenta Formularul F12G.Se vor prezenta Acordurile de subcontractare pentru fiecare subcontractant, dupa caz-Anexa 6 -se va prezenta in original. Se va prezenta Formularul F12 H. -pentru utilajele aflate in proprietate, ofertantii vor prezenta acte doveditoare ca dotarile respective se regasesc ?n patrimonial societatii la data limita de depunere a ofertelor, sau alte documente legale doveditoare(facturi de achizitie, leasing etc.). -pentru utilajele inchiriate (alta forma de detinere),ofertantii vor prezenta un angajament de punere la dispozitie(original) Ofertantul va prezenta o declaratie de disponibilitate (FormularF13) de la tot personalul tehnic de specialiate.Pentru electricieni si lacatus-mecanic se vor prezenta documente (cu mentiunea \"conform cu originalul\") din care sa reiasa calificarea. Pentru electricianul autorizat gradul IIIB se va prezenta copie cu mentiunea \"conform cu originalul\" a atestatului/legitimatiei.Se va completa Formularul 12 J – prezentat in original. Se va prezenta un angajament ferm, al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele invocate. Persoana ce asigura sustinerea tehnica si profesionala va completa: Formularul 17 si dupa caz Formularul 19. Persoana care asigura sustinerea tehnica nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conf.prev. art.69 indice 1,art. 180 din OUG 34/2006 si la art. 181, lit. a), c1) si d) din OUG 34/2006. Forma de depunere a acestor documente: conf. art. 5 din Ordinul nr. 509/2011. Se va prezenata o copie a certificarii sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 (sau echivalent) in domeniul instalatiilor electrice de iluminat.- se va prezenta in copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Se va prezenata o copie a certificarii sistemului de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 (sau echivalent) in domeniul instalatiilor electrice de iluminat.- se va prezenta in copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 22.08.2014 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
25.08.2014 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120 zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.08.2014 13:00
Locul: Municipiul Suceava, bdul 1 Mai, nr. 5A, Suceava
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
1)Contractul se poate prelungi prin act aditional cu max. 4 luni .Prelung. contract. este conditionata de existenta resurselor finananciare alocate cu aceasta destinatie, in conditiile legii. 2)Modul de departajare al ofertelor cu tarife egale: se va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.3) Evaluarea ofertelor se realizeaza prin compararea tarifelor medii ponderate, ale fiecarei oferte admisibile, fara sa fie cuantificate alte elemente de natura tehnica sau alte avantaje care rezulta din modul de ?ndeplinire a contractului de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire. 4).Informatii privind reglementarile referitoare la impozitare, protectia muncii si conditiile de munca, precum si la protectia mediului se pot gasi la:www.mfinante.ro www.mmuncii.ro www.mmediu.ro. 5.Ofertantul va prezenta, in original, Declaratie privind calitatea de participant la procedura-Completare Formular 12C. ?n cazul unei asocieri,fiecare membru al asocierii este obligat sa prezinte acest formular.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 030084 , Romania , Tel. +40 213104641 , Email: office@cnsc.ro , Fax: +40 213104642 / +40 218900745 , Adresa internet (URL): http://www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
5 zile ?ncep?nd cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Primaria municipiului Suceava-Serviciul Contencios administrativ,juridic
Adresa postala: B-ul 1 Mai nr. 5A , Localitatea: Suceava , Cod postal: 720224 , Romania , Tel. +40 230520593 , Fax: +40 230520593 , Adresa internet (URL): www.primariasv.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
08.07.2014 11:13
Vizionari 365